Pinterest claim

nedelja, 4. junij 2017

Wool felt keychains - apples and horses

Uresničujem nekaj idej, ki so bile dolgo na čakanju.

Prva so sočna jabolka, ki so tokrat pristala na obeskih za ključe. Jeseni pa bodo tudi v ponudbi kot božična dekoracija.Kolk je fajn imet v rokah končno napravico, ki naredi tele fotke brez veliko truda in iskanja idealnih svetlobnih pogojev. Z malce dodatki sem na prvi fotki ustvarila končno fotografijo nad katero sem navdušena.


Druga ideja na čakanju in to od avgusta 2015, ko je nastal prvi "divji" konjiček dusiustvarja.blogspot.si/2015/08/bel-konjSicer sem se malce generalno lotila prenove mojih obeskov za ključe.
Nekatere sem dodala čisto na novo, nekatere osvežila z malce drugačnim izgledom, nekatere razširila z dodatno barvno ponudbo... Drugi pa bodo dočakali samo nove fotografije.

Tako je med drugim nastal roza osliček kot dopolnitev izbire k sivemu in modremu.
10 komentarjev:

 1. Duši, kar sesuvaš me s svojimi super izdelki:), prav vse, kar narediš je luštno, lično in sploh fajn. Uspešno še naprej in lep pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 2. Slastna jabolka so prekrasno zahvalno darilo ob koncu šolskega leta ;) Sama bi ga bila izjemno vesela. Tako, da mogoče v razmislek, da pridejo še pred tem v ponudbo :) Lepe fotke sem tudi sama opazila. Ampak dvomim, da tako krasne izdelke ne naredi samo lepa fotka, ampak pridne roke. Občudujem, kako so izdelki vedno do potankosti, zelo natančno in res čudovito narejeni. Katera napravica pa naredi tako krasne fotke, če zaupaš? :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Spet nas razvajaš s krasnimi izdelki. :-) Jabolka so naravnost fantastična! Fotke pa tudi. :-)

  OdgovoriIzbriši
 4. Tudi sama sem najprej pomislila na zahvale ob koncu leta :), ko sem videla ta čudovita jabolka. Res so vsi tvoji izdelki izredno lepi. Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Ponovno cel kupček navdihujočih izdelkov. Si mi polepšala dan, Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasni obeski za ključe od prvega do zadnjega.

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovita jabolka in takih super živih barv! Oslički so pa tudi tako kjut!!

  OdgovoriIzbriši
 8. Tale jabolka so res TOP. Navdušena. Wink-wink

  OdgovoriIzbriši
 9. Jabolka so res TOP, vendar tudi oslički nejso švoh. Pridno prenavljaš svojo trgovinico :)

  OdgovoriIzbriši