Pinterest claim

torek, 14. marec 2017

Personalized Easter Ornaments

Energija se vrača. Hvala vsem za vzpodbudne besede ob prejšnji objavi.

Nisem še povsem prepričana, če mi bo uspelo priti v četrtek v LJ, da bi videla vsaj katero izmed ustvarjalnih znank in prijateljic. Pa vas kar od tu zaenkrat lepo pozdravljam.
Prejšnji teden sem si privoščila dopust in me zdaj malce za čas tepe.

Kaj sem počela je lepo zapisala že Kati v tej objavi, zato jo kar citiram:
"Letos smo si punce iz plesne družbe privoščile prav poseben 8. marec. Odpravile smo se namreč v Veliko Kladušo (Bosna) za par dni in si v sredo, za dan žena, privoščile najbolj nor ženski žur. V Bosni znajo ženske Praznovat in se Zabavat (p.s. zanalašč napisano z veliko črko). Odveč je poudariti, da je bil naš "sindikalni" izlet napolnjen s smehom, dobro energijo, domačo hrano in plesom. Zdravja bo dovolj v prihodnjem letu, ker se je kar nekajkrat tudi nazdravilo."

Zdaj pa še k novostim, ki niso ravno novosti, ampak samo barvne različice že videnega.

Najprej nekaj personaliziranih obeskov - tistih ta velikih, v katere se lahko skrije kakšno sladko presenečenje.

Pa še ena o zarečenem kruhu. Naročnica si je zaželela rdeče ozadje pri enem pirhu. In sem ji najprej rekla, če res mora biti rdeče, da ne vem če bo dobro izpadlo, pa še za fanta... No, pa je... in saj veste, naročniki že vedo ( vsaj nekateri ).


In še kompletek klasičnih okraskov v lila odtenkih


8 komentarjev:

  1. Ha,ha,ha, to o rdečih jajcih in naročnici pa leti name:)). Je Duši hotela narediti zelenega, pa sem ji rekla, da to pa za mojega fanta, ki je jeseničan in navija za HK Jesenice res ne gre in naj bo kar lepo rdeč. No in je:) in sedaj vidi, da ni nič zgrešeno. Vsi, ki navijate za Olimpijo brez zamere:). Hvala mojstrica Duši in en lep pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  2. :-))) Čudovito je izpadel tale rdeči pirh - če se najde še kakšno podobno naročilo ne boš skeptična, kajne? In tudi vsi ostali - krasni so.
    Tale ženski odklop se sliši sila imenitno in imam občutek, da je povrnil moči, pa še dodatne prinesel. Naj drži, da ti uspe vse, akar si si zadala, še morda V Ljubljano skočiti za hip :-) Potem se srečava, majda

    OdgovoriIzbriši
  3. hihi, citirana pa že dolgo nisem bila ;-) luštni pirhi !!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Rdeča je v bistvu tipična barva za velikončne pirhe in verjetno si je zato zaželela in itak izpade zelo zelo lepo. Kot tudi vse druge. In zakon ste, da ste izpeljale ta "sindikalni" izlet. Bravo punce.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ženske se moramo znati razvajati same IN BRAVO ZA VAS :-) krasni so tvoji pirheci :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, tudi meni je rdeča pisanka enkratna in mi paše k velikonočni dekoraciji. Vse so enkratne in vedno znova občudujem te mini motive na tvojih izdelkih.

    OdgovoriIzbriši
  7. Vesela sem zate, da si napolnila baterije. :-) Spet z odprtimi usti občudujem tvoje mojstrovine.

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasno je vse. In vem, da je naročnica prvih treh čisto navdušena.

    OdgovoriIzbriši