Pinterest claim

ponedeljek, 5. oktober 2015

Zmaji letijo visoko

Tile zmaji so želeli ponovitev na modrem nebu.
Tule je objava izpred dobrega tedna dni knjižna kazala.

Naredila sem enega v dekliških barvah. Meni ene najljubših barvnih kombinacij fuksije in aqua modre.
Potem pa še dva bolj univerzalna. Mislim, da sta tudi dovolj fantovska, saj sta moja dva izrazila želja, da bi ju imela ;)
Meni tele podobe zmajev, ki letijo v nebo, prinašajo občutek svobode. Vrednote, ki mi je postala zelo pomembna. In jih morda zato še toliko raje delam.Dodajam še "staro" fotografijo zmajev na špangah.


14 komentarjev:

 1. Duši, kako so luškani ti zmaji. Branje s takimi kazali je še večji užitek.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ženska, zdej pa DOST. Ne dohajam....že dve uri sem na blogih, dajem komentarje (počasih mi bo zmanjkalo kozlarij, ki jih trosim po netu), samo en dan nisem komentirala, pa imam občutek, da me dva meseca ni blo gor. Sem že mislila ugasnit in lej ga hudiča....Duši je spet nova ....od sile si, blazinice na prstih imaš sigurno dobro utrjene. Kazala pa....iiii kaj so dobri....hvala za idejo....naštrikala jih bom na otroške puloverje.čao

  OdgovoriIzbriši
 3. He he, se smejim Mojcinem komentarju :)) Ponedeljki so res polni objav in kar težko tudi sama že vse skupaj dohajam :) Ampak pri tebi se zelo rada ustavim, saj me razveselijo pogledi na te lušne motive in lepe izdelke (pogledala tudi prejšnjo objavo :))

  OdgovoriIzbriši
 4. sem se čisto zaljubila v tvoje kazalke... tako lepe, mehke, nežno barvite.... super so...

  OdgovoriIzbriši
 5. Luštniiiii sooo. Tale modra podlaga je ful dobra za ozadje. Pa vidim, da sta si fanta izbrala svoje barve ;-)

  OdgovoriIzbriši
 6. Vsa tri kazala z zmaji so prekrasna, noro dobra. Ti res obvladaš, to vedno znova dokazuješ. In obožujem tvojo natančnost. Lp

  OdgovoriIzbriši
 7. Mislim, kako lahko našiješ tako lepe šive!!? Te tvoje barve so najlepše, da o prisrčnih motivčkih raje ne govorim. Spominjaš me na Muco Copatarico, v njeni hiški je bilo vse tako čisto, nežno, mehko in toplo.

  OdgovoriIzbriši
 8. Kakšne prijazne in tople kazalke. Ob prebiranju knjig res imam večkrat občutek, da me ponesejo v nebo.

  OdgovoriIzbriši
 9. Prekrasna kazala.....tudi jaz občudujem tvojo natančnost. Očarali so me miceni vbodi na mašnicah....zelo cort.

  OdgovoriIzbriši
 10. Zmaj je čudovit motiv in v dobri knjigi bo pravi okras. :-) Ne morem pa mimo natančnih šivov. Občudujem in se čudim. Saj vem, kilometrina. :-)))

  OdgovoriIzbriši
 11. Tile tvoji zmaji bodo zagotovo postali legendarni :). Kazala so čudovita in tudi meni je všeč takšna barvna kombinacija :). Si prav popestrila tole deževno sredo!

  OdgovoriIzbriši
 12. o, kakšna krasna kazala - ker jih zbiram, jih še posebej rada pogledam, pa tako igriva so ...

  OdgovoriIzbriši
 13. Te dekliške barve meni zelo ustrezajo, čeprav sem že daleč od dekliških let :))) So pa vsa tri kazala fenomenalno lepa!

  OdgovoriIzbriši