Pinterest claim

nedelja, 23. april 2017

Totally 80's

Punce ( tiste iz moje generacije ) se gotovo še dobro spomnete osemdesetih in takratne mode.
Eden izmed spominov na tisto obdobje je bila tudi poplava odštekanih velikih uhanov.
Ki pa so bili težki.

Joj, ko bi takrat že znala tole naredit... kar mi je uspelo ta vikend.

Torej... "Totally 80's" v super lahki izvedbi iz volnenega filca








In še selfiji z uhani. :)


Totalno kreativen vikend je za mano :)

6 komentarjev:

  1. Na Čopovi v LJ smo jih pa kupovali....v moji generaciji je bila nekaj časa moda da si nosil samo en uhan....tudi kupila sem lahko samo en uhan (bog ne daj, da bi dva!?!), ko se je pa moda obrnila, sem bila pa z dolgim nosom do tleha, ker z enim nisem imela kaj delat. Oh kaj bi si vse lahko takrat delale, če bi vedele, koliko talenta se skriva v nas....boš vse nadoknadila...tile so krasni.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uf, ja, tisti uhani so bili prava mora. Mene je vedno bolela glava. :-) Tvoja pogruntavščina je svetovna. Pst...nikomur povedat: jaz imam še vedno preluknjano samo eno uho, kot je bila modna zapoved v osemdesetih. Eni pač nikdar ne odrastemo. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Vidla v živo in so res kul ... kvadratke si očitno dobila navdih v poznih nočnih urah, ker se ob mojem obisku z njimi še nisi pohvalila ;-)
    p.s. Jaz sem bila sicer takrat premlada, da bi se afnala z uhani ;-) so me uhani začel zanimat šele v 90., pa še to samo miniji ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Duši, kaj pa boš naredila za našo generacijo?:). Ampak tudi jaz sem z nekaj leti več nosila take - zdej pa mam ko mi glavo na eno stran vleče:)). Lep pozdrav in le misli še na nas "tastare":))), Andreja

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem jih imela možnost videti v živo in tud sprobati. Res so kul. Pa tako lahki, da sploh ne čutiš da imaš kaj v ušesih. Škoda da jih še nisi izdelala v mojih barvah, ker bi en par šel zagotovo z mano :-)

    OdgovoriIzbriši